Over ons

Autohuis van Wieren

Met Autohuis van Wieren, gaan we terug naar de basis, terug naar waar het allemaal begon, naar het vertrouwde pand aan de Industrieweg 3 in Meppel. Hét vertrouwde gezicht van Opel dealer Rijkmans (Tweelo) is terug in Meppel onder een nieuwe naam, in een nieuw jasje maar met dezelfde vertrouwde filosofie; We zijn altijd dichtbij!

In een unieke samenwerking op het gebied van aftersales met autobedrijf Meijer die voorheen in Nijeveen waren gevestigd. In een tijd dat autobedrijven groter en groter worden, de tijd van massa is kassa vind je bij Autohuis van Wieren een persoonlijke benadering. We kennen onze klant en we zijn altijd dichtbij!

U bent iedere dag van harte welkom, we nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren in onze gezellige koffiehoek.

We kennen onze klant en we zijn altijd dichtbij!
Hans van Wieren

SERVICE EN KWALITEIT

Staat een auto niet direct bij ons op voorraad dan gaan we in overleg met u, op zoek naar een auto die bij u past. We streven daarbij altijd naar de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Auto rijden moet bovenal prettig en zonder zorgen zijn, daarom zijn we enorm blij met het goed opgeleide team van autobedrijf Meijer, gespecialiseerd in alle merken, premium en volume, zij controleren onze auto’s met zorg.

Tevens zijn zij er voor het onderhoud van uw auto, tegen een gunstig tarief.

Daarom kiezen klanten voor Autohuis van Wieren

STAAT UW AUTO ER NIET TUSSEN?

Bent u op zoek naar een auto buiten onze voorraad? Autohuis van Wieren helpt u graag bij het vinden van de auto die past bij uw wensen. 
Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk, vinden wij de auto die u zoekt. We streven daarbij altijd naar de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.